Adonit Pixel Pressure Sensitive iPad Stylus

Adonit Pixel Stylus
Adonit Pixel Pressure Sensitive iPad Stylus
De Adonit Pixel Pressure Sensitive iPad Stylus is de meest geavanceerde stylus pen voor de iPad. Deze Pixel heeft een punt van 1.9 mm, 2048 drukniveaus en 2 programmeerbare knoppen zgn. shortcuts. Deze shortcuts laten je tekeningen of teksten verwijderen, een actie ongedaan maken of opnieuw uitvoeren.

PixelPoint technologie

De Pixel heeft een punt van 1.9 mm, 2048 drukniveaus en 2 programmeerbare knoppen.  De pen voelt aan als een normale schrijfpen met dunne punt, maar is bedoeld om op iPad-of iPhone schermen te schrijven.
Deze stylus pen is voorzien de predictive touch die de nauwkeurigheid verbetert en de vertraging doet verminderen. De Pixel heeft een offset-Adonit Pixel Palm ondersteuningcorrectie, een zeer goede drukgevoeligheid en prima handpalm herkenning.
Ook de schrijfpunt is iets veranderd, om de tractie op het glazen scherm van de iPad aan te passen, waardoor het meer aanvoelt alsof je op papier schrijft. Met al deze wijzigingen is de Pixel beter geschikt zijn voor schrijven en het maken van notities dan alle voorgaande modellen van Adonit.
De Pixelpoint technologie in de pen is in principe de motor van de pen. Het zorgt ervoor in samenspel met de Pixelpoint punt, accelerometer data en het scherm van je iPad of iPhone dat de lijn precies zo op je scherm komt als je wilt. In combinatie met de 2048 drukniveau’s is de Jot Touch Pixelpoint het beste van het beste.
Adonit Pixel Stylus Point
Dankzij de revolutionaire punt van slechts 1,9 mm en de PixelPoint technologie maak je gemakkelijk notities of aantekeningen, zonder na te denken. Met het gevoel van pen en papier. Dankzij de PixelPoint technologie is elke letter, streep of tekening exact zoals je schrijft.

Gebruik van de stylus pen

De stylus activeert zichzelf direct zodra je hem oppakt dankzij een gripsensor. Gebruik je de stylus niet, dan gaat hij vanzelf in slaapmodus om energie te besparen. Ook handig: je hebt geen iPad Pro nodig om de Pixel te gebruiken, want dit model is ook geschikt voor de iPad mini 1/2/3, de iPad 3/4, iPad Air 1/2 en de iPad Pro. Bovendien is de Pixel te gebruiken op de iPhone, mits je een iPhone 5 of nieuwer hebt.

Adonit Pixel op meer devices

Geschikte apps

De Adonit Jot Touch met Pixelpoint werkt samen met een reeks van Apps die de technologie van de Adonit ondersteunen. Klik op de afbeelding voor de download van de gewenste app. De Jot Touch Pixelpoint is de enige stylus die je kunt verbinden met de Adobe Creative Cloud en apps als Adobe Line and Adobe Sketch.


Goodnotes

Take handwritten notes, convert them to text, diagram, and mark up PDFs.

Goodnotes

Photoshop Sketch

Create expressive drawings and paintings, send layered PSD files to Adobe Photoshop CC or Illustrator CC.Photoshop sketch

Procreate

Create beautiful sketches, inspiring paintings, and stunning illustrations wherever you are.Procreate


Concepts

Concepts intelligently combines paper + pencil with powerful vector manipulation. Make quick sketches, beautiful illustrations, and precise drawings with ease and style.Adonit Concepts app

Notes Plus

Powerful note-taking app loved by million users since the iPad’s debut.

 

Adonit Notes plus app

Autodesk Sketchbook

An intuitive painting and drawing application designed for people of all skill levels.

Adonit Autodesk Sketchbook


Noteledge Cloud

Take notes, record audio, sketch ideas, draw shapes, create tables, organize multimedia, & more.

Adonit Noteledge cloud app

Amaziograph

Have you ever dreamed to paint pictures like nobody else? Do you want to feel like an artist or modern designer? Could this be so easy and amusing? Amaziograph is the answer.

Adonit Amaziograph app

MediBang Paint

MediBang Paint is a FREE lightweight digital painting and comic creation program that comes loaded with brushes.

Adonit Medibang Paint app


Zen Brush 2

Zen Brush is an app that allows you to easily enjoy the feeling of using an ink brush.

Adonit Zen Brush 2 app

Animation Desk Cloud

Animation Desk allows you to create animations, draw cartoons or just some light sketching when you’re on the go.

Adonit Animation Desk Cloud app

Tayasuisketches

Because beautiful tools make beautiful drawings, we endlessly refined Sketches brushes to create the most realistic drawing tools.

Adonit Tayasui sketches app


Picsart Photo Studio

Your one stop for free photo editing, drawing and sharing with a global creative community.

Adonit Picsart Photo Studio app

Astropad

Turns your iPad into a drawing tablet for Mac. Draw directly into Photoshop.

Adonit Astropad app


Digitale pennen voor de iPad, fijn schrijven op de iPad

Digitale pennen voor de iPad of tablet Schrijven op de iPad/tablet of schrijven met de iPad/tablet we hebben daar diverse oplossingen voor: 1. Direct schrijven op de iPad of tablet Wacom Bamboo Fineline 3 … Lees verder…

Bekijk meer berichten van categorie: Adonit

Introductie Adonit Pixel Stylus