Shop voor Schrijven

Bezoekadres

Satellietbaan 41 C
2181 MG Hillegom
Tel: 023-3020205
* Bel voor een afspraak

Bedrijfsinformatie:
KvK nummer: 568.077.16
BTW-nr : NL 852.31.15.15-B01
IBAN: NL45RABO 0305 3348 75
BIC-code RABONL2U

Categorieën

Categories

open all | close all

Hoe werkt Formidable?

Digitaal opslaan en versturen

De handgeschreven teksten worden direct opgeslagen en kunnen op elk gewenst moment verstuurd en verwerkt worden. Het versturen van deze gegevens kan middels Bluetooth en mobiel als ook via het inlezen door middel van USB op de PC of laptop.
De medewerker kan naast de formuliergegevens ook foto’s en andere bestanden van zijn mobiele telefoon meesturen.

Workflow en batchverwerking

Het koppelen van workflowprocessen bij het verwerken en inlezen van de geschreven informatie is een efficiënte en tijdsbesparende toepassing die zowel “online” kan plaatsvinden als naderhand door het inlezen van de geschreven formulieren.

Omzetten naar getypt

Na het versturen van de informatie naar uw PC zorgt de handschriftherkenningssoftware ervoor dat uw geschreven tekst wordt omgezet naar getypte tekst. De software kan deze gegevens omzetten naar de formaten XML, Access, CSV en Excel. Wij kunnen voor u ook de koppeling  naar uw eigen database verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld uw CRM, ERP of een registratiepakket zijn.

Koppelingen

Als specialist op het gebied van digitale pen- en formulieroplossingen kunnen wij voor onze relaties ook de koppelingen verzorgen naar hun eigen ERP, CRM of een andere database.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen verzorgen.