Instellen Auto-Send naar OneNote

Instellen Auto-Send naar Microsoft’s OneNote

De optie “Auto-Send” is een perfecte toepassing wanneer je door middel van een eenvoudige instelling er voor kunt zorgen dat je notitieboek aantekeningen automatisch in de cloud kunnen worden opgeslagen. Doordat je je handgeschreven notities direct naar je eigen cloud omgeving kunt sturen krijg je direct de mogelijkheid om deze notities te kunnen gebruiken op je desktop of laptop computer. Op eenvoudige wijze kun je ook met andere direct je informatie delen.

De stappen om “Auto-Send” in te stellen zijn de volgende:
1. Druk in de in de Livescribe+ app op de cover van het gewenste notitieboek met je vinger of stylus totdat het het menu verschijnt.

2. Kies “Share

Cover-en-kies-voor-share


3. Kies “Auto-Send
Kies-auto-send-evernote


4. Kies voor OneNote voor de  cloud opslag5. Geef je inlog gegevens (Sign In) voor OneNote en de daarbij behorende toestemming.

log-in-bij-onenoteToegang-Livescribe

Na deze 5 stappen zullen al de geschreven notities in het geselecteerde Livescribe notitieboek ook direct worden opgeslagen in het gewenste notitieboek (zelfde naam) in OneNote.

Opmerking:Wanneer de Livescribe 3 Smartpen met meerdere device’s gebruikt wordt, doe de instelling dan op een en hetzelfde device. Wanneer op meerdere device’s de Auto-Send wordt ingesteld dan wordt de geschreven informatie gedupliceerd en verschijnen er in Evernote 2 identieke notitieboeken met dezelfde inhoud.

Uitzetten van de Auto-Send optie naar OneNote

Wil je de Auto-Send optie uitzetten volg dan de volgende stappen:
(Zie voor schermvoorbeelden hierboven):

  1. Druk in de in de Livescribe+ app op de cover van het gewenste notitieboek met je vinger of stylus totdat het het menu verschijnt.
  2. Kies” Share
  3. Kies “Auto-Send
  4. Kies voor OneNote voor de  ontkoppeling

Opmerking:Wanneer je de “Auto-Send” optie weer aanzet voor het hetzelfde notitieboek naar OneNote dan zal alles opnieuw verstuurd worden naar een nieuw aangemaakt notitieboek in OneNote.

0 thoughts on “Instellen Auto-Send naar OneNote”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop nu de Livescribe 3 Smartpen

Introductie Livescribe 3 Smartpen

Unboxing the Livescribe 3 Smartpen

Categorieën