Informatie IrisNotes Air 3 Pennenkiezer

Op basis van de gemaakte selectie(s) ben je beland op de informatiepagina van de IrisNotes Air 3.
Er zijn een of meer van onderstaande onderwerpen aangevinkt waar we een toelichting over geven:


TEKSTOMZETTING


Tekstomzetting
Geschreven teksten kunnen nadat deze zijn ingelezen in het MyScript programma worden omgezet naar getypte tekst. Deze tekst kan direct worden in geplaatst in Ms Word, Ms Outlook of Notepad.

Tekstomzetting met eigen profiel aanmaak
Tekstomzetting met eigen profielaanmaak aanwezig. Gebruiker geeft éénmaal op hoe hij/zij schrijft in de MyScript app. Dat schrijversprofiel wordt dan gebruikt voor de tekstomzetting van geschreven naar getypt.

Teksten naar Ms Word
De MyScript Notes voor de PC en Mac kan de geschreven teksten die omgezet zijn naar getypt direct exporteren naar Ms Word, maar men kan ook eventueel deze getypte teksten naar Ms Outlook of als platte tekst in elk ander programma, middels knippen en plakken, plaatsen.

Tekstomzetting per pagina
De ingelezen pagina´s in MyScript Notes kunnen per pagina of per meerdere pagina´s worden omgezet naar getypte tekst en dan naar Ms Word geëxporteerd worden.

TE VERSTUREN FORMAAT


Versturen in JPEG formaat
Nadat de geschreven teksten via Bluetooth zijn ingelezen in de IrisNotes Air app op het device (smartphone of tablet) kan deze informatie in JPEG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen in PDF formaat
Nadat de geschreven teksten via Bluetooth zijn ingelezen in de IrisNotes Air app op het device (smartphone of tablet) kan deze informatie in PDF formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen in TXT formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen op de PC of Mac in MyScript Notes, kan deze informatie in TXT formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen. De getypte teksten worden in een TXT bestand opgeslagen.

Versturen als getypte tekst
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen op de PC of Mac in MyScript Notes, kan deze informatie als getypte tekst verstuurd worden naar Ms Word, Ms Outlook of als platte tekst naar elk ander programma door middel van plakken en knippen.

VERWERKING


Verwerking via PC of Mac
De verwerking van de geschreven teksten in de MyScript app en het omzetten naar getypt gaat via een PC of Mac.

Verwerking via smartphone /tablet
De verwerking van de geschreven teksten in de IrisNotes Air app gaat via een smartphone of tablet (iOS of Android). Omzetten van geschreven naar getypt is niet aanwezig in de IrisNotes app.

PAPIER GEBRUIK


Gewoon papier
De IrisNotes Air 3 werkt met gewoon papier. De bijbehorende unit legt de geschreven informatie vast en deze informatie kan via USB kabel naar PC of Mac of via bluetooth verbinding naar je device (smartphone of tablet iOS/Android) worden ingelezen.

SPECIFIEKE TOEPASSINGEN


Foto maken via de app
Met de IrisNotes app kunnen ook direct foto’s gemaakt worden die voorzien kunnen worden van geschreven teksten.

Aanmaak video
Met de IrisNotes app kunnen ook video’s gemaakt worden, die kunnen worden gecombineerd met audio. Ideaal voor het maken van korte instructievideo’s

Koop nu de IrisNotes Air 3

Video IrisNotes Air 3

Categories