Livescribe Echo en de Psycholoog

Ellen van Dijck Psycholoog

Livescribe Echo en de Psycholoog

Ellen van Dijck Psycholoog
Ik ben Ellen van Dijck, 50 jaar, Gz- en klinisch psycholoog, gezins- en partnerrelatietherapeut i.o.
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de hulpverlening aan kinderen en volwassenen. Sinds 2002 heb ik een eigen praktijk waar ik met veel plezier in werk. 

Mijn werk als psycholoog

In mijn werk als psycholoog ben ik gewend om aantekeningen van de gesprekken te maken ten behoeve van de dossiers. Dit geeft een enorme stapel papier en vraagt veel discipline in het archiveren van deze aantekeningen. Iets wat er door de drukte van het werk gemakkelijk bij inschiet. De laatste jaren is de dossiervorming bovendien gedigitaliseerd, wat nog meer werk vraagt. Een alternatief is tijdens het gesprek achter de pc te zitten. Voor mij geen alternatief, omdat ik dat veel te onpersoonlijk vindt. Ik was dus al jaren op zoek naar ….DE SMARTPEN!!!

Fantastische uitvinding

Wat een fantastische uitvinding. Ik ben er zo blij mee. Het scheelt mij veel tijd en heel veel papierwerk. Ik gebruik het alleen nog om aantekeningen te maken, heb me nog niet verdiept in de andere functies. Ik denk dat er nog veel meer mogelijk is (tekeningen, opnames).

Mijn cliënten

In het begin keken cliënten er wel een beetje raar van op, maar na mijn uitleg zijn veel cliënten zelf enthousiast geraakt.

Niet meer zonder de smartpen

Ik kan de pen niet meer missen. De service van SCHRIJFOP.nl in de persoon van Marcel is geweldig. Snelle reactie en supergoede service.

Ik kan het iedereen aanbevelen hiermee te gaan werken.
Ellen van Dijck Psycholoog

Naar de webshop voor de Neo N2

Tags:

0 thoughts on “Livescribe Echo en de Psycholoog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *