Versturen met verschillende achtergronden

Terug naar tabel

VERSTUREN MET ORIGINELE ACHTERGROND

Livescribe Echo Smartpen vinkje-groen-60x43Versturen met orginele achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met de layout van het gebruikte papier, lijnen, ruitjes of blanco.
Aegir Smartpen vinkje-groen-60x43Versturen met orginele achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met de layout van het gebruikte papier, lijnen, ruitjes of blanco.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Versturen met orginele achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met de layout van het gebruikte papier, lijnen, ruitjes of blanco.
Moleskine Smartpen Pen+ vinkje-groen-60x43Versturen met orginele achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met de layout van het gebruikte papier, lijnen, ruitjes of blanco.
Royole RoWrite vinkje-groen-60x43Versturen met orginele achtergrond aanwezig. Vanuit de Royole Rowrite app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan de layout die in de app is aangegeven. Er is een ruime keuze in diverse uitvoeringen.
Wacom Bamboo Slate en Folio Kruisje-50x34Versturen met originele achtergrond niet aanwezig.

Versturen met verschillende achtergronden

Terug naar tabel

VERSTUREN MET WITTE ACHTERGROND

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Versturen met witte achtergrond niet aanwezig.
Aegir Smartpen Kruisje-50x34Versturen met witte achtergrond niet aanwezig.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Versturen met witte achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een witte achtergrond dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Moleskine Smartpen Pen+ vinkje-groen-60x43Versturen met witte achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een witte achtergrond dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Royole RoWrite vinkje-groen-60x43Versturen met witte achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een witte achtergrond dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Wacom Bamboo Slate en Folio vinkje-groen-60x43Versturen met witte achtergrond is standaard, Papier layout wordt niet digitaal vastgelegd. Je kunt op elk soort papier schrijven

Versturen met verschillende achtergronden

Terug naar tabel

VERSTUREN MET TRANSPARANTE ACHTERGROND

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Versturen met transparante achtergrond niet aanwezig.
Aegir Smartpen Kruisje-50x34Versturen met transparante achtergrond niet aanwezig.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Versturen met transparante achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een transparante achtergrond (PNG formaat) dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Moleskine Smartpen Pen+ vinkje-groen-60x43Versturen met transparante achtergrond aanwezig. Geschreven teksten versturen met een transparante achtergrond (PNG formaat) dus zonder de layout van het gebruikte papier.
Royole RoWrite Kruisje-50x34Versturen met transparante achtergrond niet aanwezig.
Wacom Bamboo Slate en Folio vinkje-groen-60x43Versturen met transparante achtergrond is aanwezig. Je kunt het het bestand versturen in PNG formaat.