Moleskine en Neo voor Windows 10 beschikbaar

Neo N2 Moleskine Windows 10

Moleskine en Neo voor Windows 10 beschikbaar

Laatste Update (april 2018)

Vanaf 31 december 2017 zijn de Neo Notes en Moleskine Notes app beschikbaar en is deze in de Microsoft Store gratis te downloaden!

Neo Notes app

Download

Moleskine notes

Download


LEES DE MOGELIJKHEDEN VAN DE NEO NOTES APP VOOR WINDOWS 10.

Microsoft Windows 10

Met de nieuwe Moleskine App en de Neo Notes app voor Windows 10, ontwikkeld door NeoLAB Convergence, kun je alle ideeën en creativiteit op eenvoudige wijze vastleggen en delen met anderen. De nieuwe gratis app, speciaal ontworpen voor Microsoft Windows 10 devices is beschikbaar voor de Neo en Moleskine smartpennen.

Moleskine voor Windows 10Zowel voor Moleskine als Neolab zijn dit de eerste stappen in een nieuw partnerschap met Microsoft die zijn voortzetting zal vinden in de komende jaren.

NeoLab

Al eerder heeft NeoLAB de apps uitgebracht voor iOS en Android in 15 verschillende talen waarmee de notities en schetsen direct digitaal kunnen worden vastgelegd. Ook het live presenteren op allerlei schermen bij brainstormsessies en vergaderingen is aanwezig.

Collaborative Ideation

De nieuwe Windows 10 app beschikt ook over een gloednieuwe functie Collaborative Ideation oftewel Gezamenlijk ideeën maken. Collaborative Ideation stelt je in staat om 7 smartpennen op hetzelfde moment te koppelen met de app, waardoor verschillende personen in dezelfde vergadering allen actief hun aantekeningen of opmerkingen aan hetzelfde project digitaal kunnen toevoegen.

Op deze wijze geeft de nieuwe app gehoor aan de vooruitstrevende manier van werken door de introducties van meer toepassingen met de Neo en de Moleskine Pen+ smartpennen.

Tags:

4 thoughts on “Moleskine en Neo voor Windows 10 beschikbaar”

 1. Robin schreef:

  Al enig idee wanneer de app voor windows 10 beschikbaar is?

  • Marcel Goulmy schreef:

   Het NeoLab team heeft aangegeven dat zij op 15 december de app beschikbaar hebben voor Microsoft. Microsoft zal deze app dan, na hun goedkeuring, in de Microsoft store plaatsen.

 2. Marcel schreef:

  Wij gebruiken namelijk Microsoft OneNote op werk.
  Nu is mijn vraag: ‘Bestaat de mogelijkheid om met de M1 je aantekeningen direct in je Onenote notebooks op te slaan?
  Of kan dit alleen in Neo-notes?

  • Marcel Goulmy schreef:

   De Neo Smartpennen M1 en N2 zijn 100% aan elkaar gelijk qua technische omgeving. Alle functionaliteiten van de Neo Notes app zijn gelijk voor alle Neo Smartpennen. Vanuit de Neo Notes app kunnen alle notities direct opgeslagen worden in de Microsoft OneNote versie die op het device (smartphone of tablet) is geïnstalleerd. In de Neo Notes app voor Windows 10 kunnen de bestanden als getypte en geschreven tekst in Microsoft OneNote geplaatst worden door middel van Copy/Paste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop nu de Neo N2 Smartpen

Koop nu de Moleskine Writing Set

Categories