Moleskine smart writing set

Moleskine Pen+ (Moleskine Smart Writing Set)

Op basis van de gemaakte selectie(s) ben je beland op de informatiepagina van de Moleskine Pen+.
Er zijn een of meer van onderstaande onderwerpen aangevinkt waar we  een toelichting over geven:


AUDIO


Audio
Met de Moleskine Pen+ kan in combinatie met een smartphone of tablet (iOS of Android) de audio vastgelegd worden. Deze audio wordt gekoppeld aan de geschreven tekst, zodat men achteraf door het geschreven woord aan te klikken direct kan beluisteren wat er gezegd werd toen men deze tekst schreef.

Audio opslag op het device
De audio, die tijdens het schrijven met de Moleskine Pen+ wordt gehoord, wordt opgeslagen op de smartphone of tablet (iOS of Android)

TEKSTOMZETTING


Tekstomzetting
Geschreven teksten kunnen nadat deze zijn ingelezen in de M+ Notes app worden omgezet naar getypte tekst. Dit gebeurt met het programma Myscript waarbij gewerkt wordt met een gemiddeld handschrift.

Tekstomzetting per pagina
De ingelezen pagina´s in de M+ Notes app kunnen per pagina of meerdere pagina´s worden omgezet naar getypte tekst

KLEUR/SCHRIJFDIKTE


Tekst met kleur
Teksten of tekeningen kunnen digitaal in elk gewenste kleur in de M+ Notes app worden weergegeven of aangepast.

Teksten markeren met een kleur
Het highlighten van geschreven teksten kunnen in het Edit onderdeel in elke kleur worden uitgevoerd. Ook het verwijderen van tekst kan binnen de Edit functie worden uitgevoerd

Instellen schrijfdikte
In de M+ Notes app kan men aangeven met welke schrijfdikte digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. Er zijn 4 verschillende diktes in te stellen.

Instellen schrijfkleur
In de M+ Notes app kan men aangeven welke kleur digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. De smartpen geeft aan, middels het led lampje, met welke kleur men schrijft.

TE VERSTUREN FORMAAT


Versturen in PNG formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie in PNG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen in JPEG formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie in JPEG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen PDF formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie in PDF formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen in SVG formaat
Om schetsen of tekeningen verder te kunnen bewerken is het mogelijk om deze bestanden in SVG formaat te versturen naar Adobe Illustrator.

Versturen in ASVG formaat
Om schetsen of tekeningen verder te kunnen bewerken is het mogelijk om deze bestanden in ASVG formaat te versturen naar Adobe Illustrator.

Versturen in TXT formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie in TXT formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen. De getypte teksten worden in een TXT bestand opgeslagen.

Versturen als getypte tekst
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de M+ Notes app kan deze informatie als getypte tekst verstuurd worden naar Evernote.

ACHTERGROND (IMAGES)


Versturen met originele achtergrond
Vanuit de M+ Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan de layout mee van het papier waarop geschreven is. Dus met lijntjes, ruitjes of blanco uitvoering.

Versturen met witte achtergrond
Vanuit de M+ Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan een witte achtergrond mee van het papier waarop geschreven is. Dus zonder lijntjes, ruitjes.

Versturen met transparante achtergrond
Vanuit de M+ Notes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan een transparante achtergrond (PNG) mee van het papier waarop geschreven is. Dus zonder lijntjes, ruitjes.

KOPPELING MET APPS


Directe koppeling met Evernote
In de M+ Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Evernote worden gesynchroniseerd.  

Directe koppeling met Google Drive
In de M+ Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Google Drive worden gesynchroniseerd.  Daarnaast is er de mogelijkheid om alle informatie te back-upen naar Google Drive.

Directe koppeling met E-mail
Op het M+ Notes papier staat rechtsboven elke pagina een e-mail icoontje. Plaatst men een vinkje daarop dan start automatisch het email programma op de smartphone of tablet met de aangevinkte pagina als attachment.

Directe koppeling met Adobe Creative Cloud
In de M+ Notes app kan de Auto Save optie worden aangezet waardoor alle geschreven informatie van alle notitieboekjes automatisch met Adobe CC worden gesynchroniseerd.  

VERWERKING

Verwerking via PC of Mac
De verwerking van de geschreven teksten gaat via de PC met Windows 10 versie[. iOS volgt/five_sixth_last]
Verwerking via smartphone /tablet
Verwerking via smartphone /tablet

PAPIER GEBRUIK


Speciaal papier
De Moleskine Pen+ Smartpen werkt in combinatie met Ncoded papier. Dat is papier bedrukt met kleine nauwelijks zichtbare streepjes. In de pen zit een infrarode camera, die de op papier geschreven teksten of tekeningen vastlegt.

Paper Tablet en N Moleskine notitieboek
De Moleskine Pen+ Smartpen werkt uitsluitend met de Moleskine Paper Tablet en het N Moleskine notitieboek.

SPECIFIEKE TOEPASSINGEN


Presenteren
Met de Moleskine Pen+ Smartpen kunnen prima presentaties gegeven worden. Door de bluetooth verbinding van de smartpen  met de smartphone of tablet kan men schrijven op papier en dit direct op het scherm weergeven. De overdracht is direct zodat er geen vertraging zit in de weergave. Ook de mogelijkheid om te werken met kleur en schrijfdikte geven de presentatie een extra dimensie.

Schetsen
De Moleskine Pen+ Smartpen kan prima gebruik worden voor het maken van schetsen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen .

Kalligrafie
De Moleskine Pen+ Smartpen kan prima gebruikt worden voor het kalligraferen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen .

Mindmappen
De Moleskine Pen+ Smartpen kan prima ingezet worden voor mindmappen.  Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze) en schrijfdikte (4 diktes) zijn de mogelijkheden ruim voor handen .

Onbeperkt gebruik van tags (labels)
In de M+ Notes app kan onbeperkt gebruik gemaakt worden van tags (labels). Op deze wijze kunnen direct de notities op professionele wijze georganiseerd worden.

Eigen notitieboeken
In de M+ Notes app kunnen onbeperkt eigen notitieboeken aangemaakt worden. Je kunt deze notitieboeken  voorzien van een eigen voorkant/foto. Uit de beschreven notitieboeken kun je elke gewenste pagina direct plaatsen en ordenen.

Shop voor Schrijven

Bezoekadres

Satellietbaan 41 C
2181 MG Hillegom
Tel: 023-3020205
* Bel voor een afspraak

Bedrijfsinformatie:
KvK nummer: 568.077.16
BTW-nr : NL 852.31.15.15-B01
IBAN: NL45RABO 0305 3348 75
BIC-code RABONL2U

Categorieën

Categories

open all | close all