Neo Smartpen N2 app Neo Notes

De mogelijkheden van de Neo Notes app


Neo Notes Google app
Neo Notes Google Drive Manager

Google Drive Manager

N2 werkt met veel verschillende devices. Waarom niet allemaal gebruiken? Met Google Drive Manager kun je de bestanden uploaden in Google Drive en downloaden naar de Neo Notes app in verschillende devices. Blijf op dezelfde pagina schrijven met hetzelfde device zo hou je alles bij elkaar.


Neo Notes Sync met Evernote

Auto-sync met Evernote

Registreer je Evernote-account met de Neo Notes app en alles wat je schrijft wordt automatisch gesynchroniseerd met je Evernote account. Met Evernote zijn al je notities overal in te zien zowel op je smartphone, tablet, pc of mac.

Neo Notes Sync met Evernote

Neo Notes tekstomzetting
Neo Notes tekstomzetting

Van geschreven naar getypt

Neo Notes gebruikt Myscript waardoor de handgeschreven teksten direct kunnen worden omgezet in getypte tekst. Kopieer en plak de teksten in je e-mail of externe memo apps. Neo Notes ondersteunt 15 talen waaronder Nederlands, Frans, Duits, Engels, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans en nog veel meer.


Neo Notes tags

Tags en Zoeken

Met de tagfunctie kun je aan de geschreven pagina´s labels geven, zodat je later eenvoudig je aantekeningen kunt terugvinden. Aan de hand van deze sleutelworden (tags of labels) heb je meteen je notities efficiënt georganiseerd.

Neo Notes tages

17-3
Neo Notes activiteiten-agenda

Zoeken in de Activiteitenagenda

Via het tabblad ‘Activiteit’ zijn gebruikers in staat om per datum hun activiteiten terug te vinden. Bij de notitie wordt ook de tijd en de locatie vastgelegd. Last but not least ook het weer van die dag wordt keurig netjes geregistreerd, zodat je zelfs weet met welk weer je de notitie gemaakt hebt.


Neo Notes

Opnemen en achteraf beluisteren

Mis nooit meer iets van je gesprek of vergadering. Al je notities direct voorzien van audio precies op het moment dat er gesproken werd. In de Neo Notes app kun alles nog eens haarfijn doornemen en beluisteren van wat je eventueel gemist hebt. Erg handig ¨Never miss a word!¨Neo Notes synchroniseren
Neo Notes Power on-off

Automatisch Aan/Uit

Wanneer je begint te schrijven gaat de Neo N2 automatisch aan en gaat ook uit bij de vooraf ingestelde tijd.
Neo Notes offline sync

Offline Synchroniseren

Voor het vastleggen van je geschreven informatie behoeft je device niet via bluetooth aangesloten te zijn. De Neo Smartpen N2 zal de notities opslaan in het interne geheugen van de Smartpen. Wanneer later de pen aangesloten wordt op het device zullen alle gemaakte notities direct gesynchroniseerd worden met de Neo Notes app. De N2 kan 1.000 pagina´s aan handgeschreven notities opslaan, dus kun je vrijuit schrijven zonder direct je device in de buurt te hebben.


Neo Notes kleuren

Verander de kleur en schrijfdikte

Je hebt een onbeperkte keuze aan kleuren waarmee je jouw schetsen of aantekeningen kunt maken. Per kleur kun je ook de schrijfdikte aangeven zodat je de aantekeningen met een extra dimensie aan het papier kunt toevertrouwen.

Neo Notes kleuren

Neo Notes delen
Neo Notes delen

Deel met anderen

Deel je notities via de e-mail en social media. Wil je mailen geef een vinkje op papier en je mailprogramma wordt direct opgestart.

Je kunt de notities, notulen, tekeningen of schetsen o.a. versturen als tekstbestand, PDF, afbeelding of vectorbestand.


Neo Notes mailen

Email

Stuur met slechts een vinkje op het email icoon bovenaan de pagina naar een van te voren opgegeven mailadres of vul in naar eigen keuze.
De pagina waarop je hebt geschreven zal direct via de mail verstuurd worden. Deze wordt dan als PDF bijlage bij de mail gevoegd.

Neo Notes mailen

Neo Notes delen
Neo Notes vergrendelen

Vergrendel je gebruikte notitieboeken

De notitieboeken en kladbloks van exact hetzelfde type zijn in de verwerking in de Neo Notes app identiek. Als een indentiek notitieboek ¨dubbel wordt gebruikt dan gaan de geschreven teksten over elkaar heen. Om dit nu te voorkomen kun je dat betreffende notitieboek vergrendelen of te wel archiveren zodat er niet meer in geschreven kan worden. Mocht je later er toch nog in willen schrijven dan kun je dat notitieboek weer ontgrendelen.


Lees over de N2 Smartpen

Lees hoe andere werken

Lees over het zelf printen

Webshop Neo Smartpennen

Bezoek onze webshop om de Neo Smartpen N2 te kopen.

Webshop Neo Smartpen N2

Tutorial Neo Smartpen N2

Video Neo Smartpen N2

Categorieën