Grafisch artiest -Parpunk met de Neo N2

Gra


Introductie Neo Smartpen N2 gebruikers

Ontdek op welke manier onze gebruikers in het dagelijkse leven profiteren door het gebruik van de Neo Smartpen N2. Of je nu student , artiest of professional bent het zal je dagelijkse manier van werken enorm veranderen door met deze geavanceerde schrijfervaring om te gaan.

Neo N2 met CalligraphyYoon Yeo-Rim Kalligrafie
Neo-N2-smartpen-ProfessionalWayne Manager
Neo N2 Smartpen-TrainerLee Im- Bok Trainer
Neo N2 Smartpen StudentLeonardo Student

Yoon Yeo-Rim Kalligrafie Artiest kalligrafie met de Neo Smartpen N2

Neo N2 Kalligrafie
Ik gebruik liever een penceel, maar het is moeilijk om bij te blijven in deze digitale wereld. Ik ben onlangs begonnen met de Neo Smartpen N2 te gebruiken en het werd direct een van mijn favoriete instrumenten. Ik kan de pendikte en kleur instellen op Neo Notes. Voorheen moest ik mijn werk scannen of er foto’s van nemen. Nu kan ik met de N2 elke stap bij mijn kalligrafie vastleggen en direct over brengen naar mijn smartphone.Ik kan mijn werk exporteren in vectorformaat en het dan bewerken met de design tools. Ik upload mijn werk meestal naar social media en kan daardoor direct communiceren met mijn fans. Voor kalligrafie zijn er veel mogelijkheden met de N2. Ik ben in iedergeval blij met de overstap.
Neo N2 8 kleuren en pendikte

Gebruik kleur en pendikte

Neo N2 exporteer je data in allerlei formaten

Exporteer o.a. vector formaat

Neo N2 deel je informatie

Deel via social media


Wayne Reeves Manager Neo N2 mijn persoonlijke secretaresse

De Neo Smartpen N2 is net is zo iets als een kleine computer met power.
Het stelt mij in staat om aantekeningen te maken in elke situatie of het nou een telefoongesprek, conferentie of een vergadering met leden van de raad is.
Het werkt simpel en eenvoudig.
De smartpen gaat automatisch aan zodat je niet in het bijzijn van andere hoeft te worstelen om hem aan te krijgen. U kunt zelfs ideeën van een vergadering terug roepen door middel van je Ideeënboek. Je zult versteld staan hoeveel de N2 voor je kan opslaan.
Neo N2 Smartpen manager
Bewaar notitie met audio

Bewaar notitie met audio

Neo N2 tekstomzetting

Geschreven is meteen getypt

Neo N2 smartphone

Alle informatie direct beschikbaar


Lee Im-Bok Trainer de Neo Smartpen N2 het ¨Tweede Brein¨

Neo N2 het tweede brein
“Het Tweede Brein” is een term die ik heb gemaakt vanwege het grote voordeel om ruimte te kunnen creëren voor je eigen echte brein.
We leven in een wereld met een massa aan informatie en door een betrouwbaar en degelijk systeem kun je al je overbodige gedachten en ideeën dumpen in je 2de brein zodat je je kunt concentreren op belangrijkere taken. De N2 is fenomenaal in op dit gebied. Ik gebruik de N2 wanneer ik waardevolle gedachten en momenten vast wil leggen – zakelijke ideeën, notities van vergaderingen, lezing concepten. Ik heb nog nooit een moment van twijfel gehad in het vertrouwen van de N2.
Neo N2 bewerk je idee

Geef vorm aan je ideeën

Neo N2 Smartpen presenteren

Real-time interactief lesgeven

N2 activiteitenagenda

Organiseer je notities


Leonardo Student Electronica en Bouwkunde

Leonardo wilde de studie Elektronica en Bouwkunde te volgen. Na een teleurstellend eerste semester, realiseerde Leonardo zich dat hij werkte met een inefficiënt notitiesysteem. Het veelvuldig gebruik van diagrammen en wiskundige vergelijkingen tijdens de college´s vereiste van Leonardo om aantekeningen met pen en papier vast te leggen. “Als je erover nadenkt, regelen we alles op onze computer.” zegt hij. “Behalve onze aantekeningen.” Dus het was logisch om de Neo Smartpen N2 te gaan gebruiken om zijn aantekeningen te koppelen aan de rest van zijn studiemateriaal. Leonardo deelt nu zijn notities van zijn smartphone rechtstreeks met zijn studiegroep om vragen te stellen en om samen te werken aan groepsprojecten. Hij heeft zelfs een Facebook-pagina waar hij zijn dictaten uploadt voor zijn medestudenten om het te bekijken en te bespreken.
Neo N2 smartpen student
Neo N2 Smartpen schrijven

Notities met pen en papier

Neo N2 smartpen-studie

Deel je studiemateriaal

Neo N2 smartpen onderweg

Bekijk onderweg je notities


Lees over de N2 Smartpen

Lees al de mogelijkheden

Lees over het zelf printen

Webshop Neo Smartpen N2

Bezoek onze webshop om de Neo Smartpen N2 te kopen.

Webshop Neo Smartpen N2

Tutorial Neo Smartpen N2

Video Neo Smartpen N2

Categorieën