Informatie NewYes Syncpen

Informatie NewYes SyncPen Pennenkiezer

Op basis van de gemaakte selectie(s) ben je beland op de informatiepagina van de Newyes Syncpen.
Er zijn een of meer van onderstaande onderwerpen aangevinkt waar we  een toelichting over geven:


AUDIO


Audio
Met de  Newyes Syncpen kan in combinatie met een smartphone of tablet (iOS of Android) de audio vastgelegd worden. Deze audio wordt gekoppeld aan de geschreven notities. Achteraf kan met deze audionotities een naam geven en beluisteren.

Audio opslag op het device
De audio, die tijdens het schrijven met de Newyes Syncpen wordt gehoord, wordt opgeslagen op de smartphone of tablet (iOS of Android) Dit houd in dat bij audiovastlegging zowel de smartpen als het device beide aanwezig moeten zijn.

TEKSTOMZETTING


Tekstomzetting
Geschreven teksten kunnen, nadat deze zijn ingelezen in de NewYes app, worden omgezet naar getypte tekst. De omzetting vindt plaats op basis van een gemiddelde handschrift.

Teksten maar Ms Word
Tekstomzetting op de smartphone of tablet. De geschreven teksten omgezet naar getypt en deze kunnen direct als DOCX document opgeslagen worden.

Scheikundige vergelijkingen
Met de NewYes app kunnen geschreven scheikundige vergelijkingen omgezet worden naar getypte teksten.

Wiskundige formules
Met de NewYes app kunnen geschreven wiskundige formules omgezet worden naar getypte teksten.

Tekstomzetting per pagina
De ingelezen pagina´s in de Newyes app kunnen per pagina worden omgezet naar getypte tekst

KLEUR/SCHRIJFDIKTETeksten markeren met een kleur
Teksten markeren met kleur is aanwezig. Geschreven teksten kunnen geselecteerd en gemarkeerd worden met 8 verschillende beschikbare kleuren

Instellen schrijfdikte
Instellen schrijfdikte is aanwezig. Instellen van de gewenste digitale schrijfdikte, dus de dikte die men op het scherm ziet. Schrijfdikte op papier is afhankelijk van de stift die met gebruikt.

Instellen schrijfkleur
IInstellen schrijfkleur is aanwezig. Instellen van de gewenste digitale schrijfkleur, dus de kleur die men op het scherm ziet. Kleur op papier is afhankelijk van de kleurstift die men in de pen gebruikt..


TE VERSTUREN FORMAATVersturen in JPEG formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de NewYes app kan deze informatie in JPEG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen PDF formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de NewYes app kan deze informatie in PDF formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen in TXT formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen in de NewYes app kan deze informatie in TXT formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen. De getypte teksten worden in een TXT bestand opgeslagen.

Versturen als getypte tekst
Versturen als getypte tekst aanwezig. Geschreven teksten worden omgezet naar getypt. Deze kunnen vervolgens geplaatst worden in elke tekstverwerker

ACHTERGROND (IMAGES)


Versturen met originele achtergrond
Versturen met originele achtergrond aanwezig. Vanuit de NewYes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image of foto (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan de layout mee die in de app is aangegeven. Er zijn 3 uitvoeringen puntjes, lijnen en blanco.

Versturen met witte achtergrond
Vanuit de NewYes app kunnen de bestanden verstuurd worden als Image (afbeelding) naar andere omgevingen. Deze bestanden krijgen dan een witte achtergrond mee van het papier waarop geschreven is. Dus zonder lijntjes, ruitjes.

KOPPELING MET APPS

Directe koppeling met Ms OneNote
Directe koppeling met Ms OneNote aanwezig voor iPhone en iPad, Android volgt. Geschreven informatie wordt direct gesynchroniseerd met je eigen OneNote. Dit kan gebeuren zodra de app op het device (iPhone, iPad) aanstaat.

Directe koppeling met E-mail
Directe koppeling met Mail aanwezig. Op de LCD Pad kan men aangeven door het email icoontje aan te vinken of te betreffende geschreven pagina direct verstuurd. De NewYes app moet wel aanstaan op het device

VERWERKING


Speciaal papier
De NewYes Syncpen gebruikt speciaal papier (dot forms). Dat is papier bedrukt met kleine nauwelijks zichtbare puntjes. In de pen zit een infrarode camera, die de op papier geschreven teksten of tekeningen vastlegt.

Verwerking via smartphone /tablet
De verwerking van de geschreven teksten gaat via een smartphone of tablet (iOS of Android). Inlezen van de geschreven informatie vindt plaats via een device, iPad, iPhone, Android Smartphone of tablet. Deze overdracht gebeurt via een Bluetooth verbinding. Op het device wordt de geschreven informatie verder verwerkt.

Verwerking via LCD Pad (zonder papier)
De verwerking van de geschreven teksten gaat via een smartphone of tablet (iOS of Android). Het vastleggen van de geschreven informatie kan ook plaatsvinden via het LCD Pad dus zonder gebruik van speciaal papier, naar iPad, iPhone, Android Smartphone of tablet. Deze overdracht gebeurt via een Bluetooth verbinding. Op het device wordt de geschreven informatie verder verwerkt.

PAPIER GEBRUIKNewYes schrijfpapier
De NewYes Syncpen werkt met puntjes papier (dotforms) op de eigen schrijfblokken.

LCD Pad zonder speciaal papier
Geschikt voor de NewYes SyncPen. Schrijven op de LCD Pad online of offline. Digitale overdracht zonder te schrijven op papier.

SPECIFIEKE TOEPASSINGEN


Presenteren
Met de NewYes app kunnen prima presentaties gegeven worden. Door de bluetooth verbinding van de smartpen  met de smartphone of tablet kan men schrijven op papier en dit direct op het scherm weergeven. De overdracht is direct zodat er geen vertraging zit in de weergave. Ook de mogelijkheid om te werken met kleur en schrijfdikte geven de presentatie een extra dimensie.

Schetsen
Met de NewYes app en Syncpen kan prima gebruikt worden voor het maken van schetsen. Met name door het gebruik van kleuren en schrijfdikte zijn de mogelijkheden ruim voor handen .

Kalligrafie
Met de NewYes app en de Syncpen kan prima gebruikt worden voor het kalligraferen. Met name door het gebruik van kleur en schrijfdikte zijn de mogelijkheden ruim voor handen .

Mindmappen
De NewYes app en de SyncPen kan prima ingezet worden voor mindmappen.  Met name door het gebruik van kleur en schrijfdikte zijn de mogelijkheden ruim voor handen .

Foto maken via de app
De NewYes app kunnen foto’s toegevoegd worden. Ook formulieren kunnen op deze wijze ingelezen worden, die dan vervolgens van handtekening op opmerkingen kunnen worden voorzien .

Schrijven vanuit elke stand 360 graden
Met de NewYes Syncpen kun je vanuit elke stand schrijven.

OCR functie
In de NewYes app is de OCR functie voor de iPad en iPhone aanwezig.

Online classroom / meeting
In de NewYes app is de online classroom / meeting aanwezig voor de iPad en iPhone aanwezig. Ook de aanwezige (8) kunnen ( indien zij ook de Syncpen hebben) met geschreven teksten antwoorden.

Aanmaak video
Aanmaak video van de NewYes app op het device. Deze video bevat de geschreven teksten en de daarbij behorende audio.

Onbeperkt gebruik van tags (labels)
Aanmaken van onbeperkt tags is aanwezig. Aan elke pagina kan men onbeperkt tags (labels) toevoegen. Dit kan gedaan worden bij de aanmaak van een nieuwe pagina of later door op de title van de pagina te klikken. Op deze wijze kunnen direct de notities op professionele wijze georganiseerd worden.

Eigen notitieboeken
Aanmaken van notitieboeken aanwezig. Open het betreffende notitieboek In de NewYes app en maak je notitie. Die notitie wordt dan geplaatst in dat geopende notitieboek.

Koop nu de NewYes Syncpen

Video NewYes Syncpen

Categorieën