Shop voor Schrijven

Bezoekadres

Satellietbaan 41 C
2181 MG Hillegom
Tel: 023-3020205
* Bel voor een afspraak

Bedrijfsinformatie:
KvK nummer: 568.077.16
BTW-nr : NL 852.31.15.15-B01
IBAN: NL45RABO 0305 3348 75
BIC-code RABONL2U

Categorieën

Categories

open all | close all

Nobo Kapture Office Kit

Productomschrijving Office Kit
Kapture en deel uw ideëen – vanaf het moment dat u uw ideëen neerpent! Er zijn weinig taken op kantoor die frustrerender zijn dan het uittypen van de flipovernotities na een intensieve vergadering, een brainstorm workshop of een trainingssessie. Dankzij de lancering van de nieuwe Nobo Kapture™ digitale flipover, moet u dit niet langer doen! De Nobo Kapture™ digitale flipover zorgt ervoor dat u uw notities van de vergadering meteen kunt bewerken en delen. De notities en ideëen die op het digitale flipoverbord werden geschreven worden onmiddellijk op uw PC vastgelegd en kunnen binnen enkele seconden worden gedeeld via e-mail. De Nobo Kapture-kantoorkit bevat alles wat u nodig heeft voor een vergaderruimte met een gemiddelde grootte.

Inhoud
De kit bevat 1 x digitale markeerstift, 3 x digitale flipoverborden (blok met 60 vellen) & 6 x zwart inktpatroon, 1 x USB-ontvanger met plug n’ play softwarepakket, 1x installatiekaart, 1 x AAA-batterij & 1 x draagtas voor de digitale stiften en de USB-ontvanger.
Productomschrijving Professional Office Kit
De professionele Nobo Kapture™ digitale flipoverkit maakt een einde aan het vervelende uittypen van stapels flipovernotities na een vergadering. Dit gebruiksvriendelijke, plug & play-systeem voorziet in alles wat u nodig hebt om uw ideeën vast te leggen, te bewerken en met anderen te delen vanaf het moment dat u de pen op het papier zet. Het bestaat uit een USB ontvanger met een uitgebreid softwarepakket, digitale pen, extra zwarte en

kleurcartridges, digitaal flipoverpapier en een handige draagtas. USB ontvanger: met geïntegreerde Bluetooth® connectie, de ontvanger zorgt voor de verbinding tussen uw pc of MAC en de componenten van het Kapture™ systeem met een bereik van 15 meter. Digitaal flipoverblok A1: de flipoverblokken worden geleverd in pakketten van 3 en passen op alle standaard flipovers. Elk blok bevat 60 kwaliteitsvellen van 80g papier die geperforeerd zijn om gemakkelijk af te scheuren. Iedere bladzijde is bedrukt met een stippenpatroon waardoor de digitale pen van Kapture™ in staat is om hetgeen u schrijft te herkennen – inclusief grafieken en diagrammen – en het direct via de USB ontvanger naar uw computer over te brengen.