Livescribe Aegir Smartpennen

Livescribe Aegir Smartpen

Slim, licht van gewicht en met power

Samen met de Livescribe Aegir Smartpen en de Livescribe+ mobile app schrijf je op papier en het is direct op het scherm van je tablet of smartphone zichtbaar. De notities worden nog handzamer wanneer zij gelabeld, georganiseerd, vindbaar en direct omgezet zijn in getypte tekst. Maak je taken, herinneringen, afspraken, nieuwe contacten en nog veel meer direct aan met het gebruik van de Aegir smartpen.

Zet in de Livescribe+ app de audiofunctie aan waardoor de opgenomen audio synchroon met je geschreven notities wordt vastgelegd zodat je geen woord meer mist van de gesprekken. Deel snel de notities en ideeën met collega’s of vrienden of plaats deze met de Quick send button in Evernote, OneNote, Google Drive of Dropbox .

Doe meer in minder tijd met enkele snelle vingertips.

Livescribe+


icon_appstore_dl

 

Download de app voor je Livescribe Aegir Smartpen

Livescribe+    Livescribe+

Livescribe+

De Livescribe+ mobile app verbonden met de Livescribe Aegir Smartpen zorgt ervoor dat alles wat je op papier schrijft direct gesynchroniseerd wordt met tablet of smartphone.

 • Bekijk de notities in paginaformaat of in de kantlijn waar ze gesorteerd staan in een kleinere weergave, als handige informatie snippets
 • De notities kun je opzoeken, labelen en omzetten in getypte tekst
 • Gebruik handgeschreven notities voor het maken van taken, herinneringen, agenda-afspraken, nieuwe contacten en nog veel meer
 • Voeg foto’s, aantekeningen en pencasts toe aan de notities
 • Maak PDF’s of andere informatie die eenvoudig gedeeld kunnen worden met andere middels gebruik van de Livescribe+ mobile app

Livescribe+ app

Livescribe+ app

Met de Livescribe+ app kun je de handgeschreven notities bekijken. Deze is alleen beschikbaar voor iOS 8 en nieuwer en Android KitKat (v4.4.2) en nieuwer (vanwege het gebruik van Bluetooth 4).

De app laat zien welke notities zijn gemaakt en doet dat ook realtime.  Heb je geen tablet of smartphone meegenomen dan kunnen ook later de notities met de Livescribe+ gesynchroniseerd worden.

De Livescribe Aegir kan tot 1.200 A4 pagina’s aan notities bevatten. De handgeschreven teksten kunnen vervolgens weer naar getypte tekst omgezet worden. Daarna kan er nog een laatste nabewerking aangedaan worden, bijvoorbeeld een iets andere opmaak of het corrigeren van een tekstherkenningsfout.

Met de notities kunnen vervolgens herinneringen, afspraken, contactinfo en andere items aangemaakt worden die in iOS en Android weer gebruikt worden. Notities kunnen voorzien worden van tags, om ze dan later makkelijk te kunnen terugvinden. Ook kunnen bepaalde notities als favoriet gemarkeerd worden met een vlaggetje om deze later nog eens te bekijken.

De pencasts zijn uniek voor Livescribe. Er zijn wel digitale pennen die notities kunnen omzetten en er zijn ook audiorecorders die een vergadering kunnen opnemen, maar de Livescribe-pen kan allebei en stemt ze ook qua tijdstip op elkaar af. De pencasts kan men delen vanuit de app, maar de ontvanger zal wel de gratis Livescribe+ app moeten hebben of de  gratis Livescribe PDF player gebruiken.

Verder herkent Livescribe+ telefoonnummers en URL’s, die vervolgens interactief worden: je kunt erop tappen om een nummer te bellen of een link te openen.

Voordelen

Voordelen van de Livescribe Aegir  Smartpen:

 • De mobiele metgezel overal zijn de notities digitaal te bekijken
 • Zet de woorden om in acties
 • Koppelt gesproken woord aan handgeschreven notities
 • Geluidsfragmenten zijn direct te beluisteren

Toepassing

De Livescribe Aegir Smartpen is ideaal voor:

 • De mobiele werker
 • De manager die zijn woorden direct in acties wil omzetten
 • Direct zijn informatie met andere wil delen

Livescribe+ Quick Send Evernote, OneNote, Google Drive, DropBox

Livescribe+ Quick Send Evernote, OneNote, Google Drive en DropBox De Livescribe+ app heeft een nieuwe tool erbij die er voor zorgt dat de notities direct geplaatst kunnen worden in Evernote, OneNote, Google Drive en … Lees verder…

Keuzehulp voor de digitale pen

Welke digitale pen voor welke gebruiker? Voor het uitzoeken van welke smartpen is voor mij het meest geschikt hebben we een drietal mogelijkheden ter beschikking gesteld. De Pennenkiezer De Pennenvergelijker Ervaringen van smartpen gebruikers … Lees verder…

Zelf Livescribe papier printen

Het is mogelijk om zelf Livescribe papier te printen. Daarvoor moet wel jouw printer voldoen aan de eisen van Livescribe. Wil je weten of jouw printer voldoet, lees dan de blog: Kan mijn printer … Lees verder…

Bekijk meer berichten van categorie: Livescribe Aegir

Koop nu de Livescribe Aegir

Introductie Aegir Smartpen

Categorieën