Livescribe WiFi Smartpen

Livescribe WiFi
Geschreven tekst direct digitaal beschikbaar

Livescribe WiFi Smartpen

Jouw woorden, Jouw ideeën Altijd en overal

Neemt alles op wat je hoort, zegt en schrijft en koppelt de opnamen direct aan je gemaakte notities. 2GB aan geheugenopslag goed voor 200 uur audio en duizenden pagina’s met notities, diagrammen en tekeningen. Plaats je pen ergens op het papier en je hoort direct de audio van precies hetzelfde moment dat je de tekst schreef. Draadloos synchroniseren van je notities en audio met gratis Evernote account. Speel af en deel je interactieve notities op elk moment met je PC, Mac, iPad, Android tablet of smartphone.

Jouw geheugen maatje

Jouw geheugenmaatje

De Livescribe Wifi Smartpen onthoudt alles, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen

Neemt alles op wat je schrijft of hoort samen of apart. Klik op je notities om tegelijk te horen wat er op dat moment is gezegd toen je die notitie maakte.

Vanaf papier, direct naar je digitale wereld

Automatische en draadloze overdracht van je geschreven notities met of zonder audio naar je vrije account bij Evernote om het daar terug te kunnen beluisteren door middel van vrijwel elk systeem. Je Livescribe Evernotegebruik is inclusief 500 MB opslag voo je smartpennotities en audio-opnamen.

Op elk moment en overal toegang tot je eigen notities

Evernote geeft je de mogelijkheid om snel je notities terug te vinden, te delen met anderen, je vergaderingen en ideeën te beluisteren op elk moment op vrijwel elk apparaat.
2GB, 4Gb of 8Gb  geheugen opslag: Meer ruimte voor opname en notities

Draadloos overdracht van gegevens en delen met anderen.

Automatisch worden de opgenomen notities en gesprekken draadloos verstuurd en nauwkeurig bewaard in je gratis Evernote account. In Evernote is het terugvinden, het delen en afspelen erg Livescribe Sky Wifi Smartpengemakkelijk op vrijwel elk apparaat.

Livescribe papier-Memorecorder-Calculator

Livescribe papier

Livescribe smartpennen gebruiken gewoon papier dat bedrukt is met een uniek patroon met zeer kleine puntjes (dotforms). Deze kleine puntjes zijn de herkenningscoördinaten voor de smartpen en zorgen dat alles van aantekeningen en tekeningen exact wordt vastgelegd. Op de “punt” nauwkeuring dus.

Livescribe Wifi smartpennen werken uitsluitend met Livescribe papier. Je kunt kiezen uit verschillende soorten notitieboeken met verschillende prijzen. Blanco, lijnen of ruitjes voorzien van spiraal, of ingebonden, kladblokjes of sticky notes. Zoek uit wat bij je past.

Memorecorder

Ook zonder Livescribe papier kan je direct met een druk op de knop uw audio-opname met de smartpen maken.

Calculator aan boord.

De smartpen calculeert direct terwijl je schrijft op papier. Optellen,aftrekken, vermenigvuldigen en delen op papier en het antwoord vind je terug op het scherm van je smartpen.

Systeemvoorzieningen

Systeemvoorzieningen Livescribe Wifi

Ondersteunt meerdere talen, tijd, datuminformatie, opslagruimte, instellingen voor links- en rechtshandigen en de capaciteit van de batterij.

  1.  Echte opnametijd kan variëren afhankelijk van de audioinstellingen. Vraag toestemming voor de opname
  2. Evernote werkt op de Mac®, Windows®, iOS®, Android™ en de meeste webbrowsers
  3. Wi-Fi netwerken waarop ingelogd moet worden voor toegang tot een webpagina worden niet direct ondersteund door de WiFi smartpen

Zelf Livescribe papier printen goedkoper of niet?

Het zelf printen van Livescribe papier is een handige optie, maar wat zijn de kosten van het zelf printen? We hebben het voor je uitgezocht en geven hier de resultaten van ons onderzoek. Kosten … Lees verder…

Zelf Livescribe papier printen

Het is mogelijk om zelf Livescribe papier te printen. Daarvoor moet wel jouw printer voldoen aan de eisen van Livescribe. Wil je weten of jouw printer voldoet, lees dan de blog: Kan mijn printer … Lees verder…

Kan mijn printer Livescribe papier printen?

Niet iedereen weet het, maar het is mogelijk om zelf Livescribe papier te printen. Hiervoor heb je wel een goede laserprinter nodig. Wij geven hier uitleg hoe je in 5 stappen kan controleren of … Lees verder…

Livescribe PDF: Deel je Livescribe Pencasts

Pencasts zijn een van de meest unieke en krachtige toepassingen van de Livescribe smartpennen. Een pencast is een interactieve digitale tekst en audiocopie van je aantekeningen, die tot leven komen bij het afspelen van … Lees verder…

Leg nu je ideeën vast met Moleskine en Livescribe

Dankzij een  samenwerking tussen Moleskine en Livescribe is het nu mogelijk om je ideeën direct digitaal vast te leggen met de Moleskine notitieboekjes. Deze notities kunnen direct bekeken worden op  iPad of iPhone. Door … Lees verder…

Bekijk meer berichten van categorie: Livescribe WiFi

Livescribe WiFi Smartpen

Koop nu de Livescribe WiFi Smartpen

Categorieën