Shop voor Schrijven

Bezoekadres

Satellietbaan 41 C
2181 MG Hillegom
Tel: 023-3020205
* Bel voor een afspraak

Bedrijfsinformatie:
KvK nummer: 568.077.16
BTW-nr : NL 852.31.15.15-B01
IBAN: NL45RABO 0305 3348 75
BIC-code RABONL2U

Categorieën

Categories

open all | close all

Livescribe Smartpen

De Livescribe Echo Smartpen slaat alles op wat je schrijft of tekent. De geschreven tekst kan eenvoudig worden gekopieerd naar de computer. De geschreven tekst kan worden georganiseerd en u kunt zoeken naar woorden in de aantekeningen die u heeft gemaakt en vind deze in enkele seconden.

Elk gesprek

De Livescribe Smartpen heeft alle plaats voor elk gesprek.  Deze slimme pen heeft zowel een microfoon als een infraroodcamera aan boord. Hiermee koppelt de Smartpen elk gesproken woord aan je handgeschreven notities of tekeningen.

Omzetten naar getypt

De met de Livescribe Smartpen geschreven notities kunt u eenvoudig overzetten naar uw computer en omzetten naar een getypte tekst. Op deze manier zult u snel en eenvoudig veel tijd besparen en blijven uw notities persoonlijk en beveiligd. De Livescribe Smartpen maakt hiervoor gebruik van de tekstomzettingssoftware MyScript For Livescribe van Vision Objects.

Licentie aanschaffen voor tekstomzetting MyScript For Livescribe

In de shop van mijnLivescribeshop is het mogelijk om een licentie aan te schaffen voor MyScript For Livescribe.: klik op deze link: MyScript for Livescribe