Wacom Bamboo Ink Windows voorbeeld

Wacom Bamboo Ink smart stylus geoptimaliseerd voor Windows Ink

Heb je ineens een fantastisch idee? Pak direct je Bamboo Ink en start Windows Ink of een van je andere favoriete apps en schrijf of teken dat wat bij je opkomt.

De Bamboo Ink is ontworpen voor het normale authentieke schrijven in een breed scala Windows 10 devices, waardoor je vergeet dat je werkt met een high tech smart stylus op een digitaal scherm.

Wacom Bamboo Ink logo


Windows scherm InkLogo Windows Ink

Geoptimaliseerd voor Windows Ink

Met één druk op de bovenste knop van deze smartpen start de Windows Ink Workspace of een andere speciale app voor pennen, zoals Sticky Notes of het nieuwe en flexibele Bamboo Note*.
(*Bamboo Note app binnenkort beschikbaar.)

Wacom Ink fijne penpunten

Houd je brains vrij voor ideëen

Bamboo Ink is een pen – ontworpen voor een natuurlijke schrijf- en tekenervaring met een ruime keuze uit fijne penpunten (zacht, medium,hard). De drukgevoelige penpunt verandert iedere beweging in een exacte digitale weergave van je ideeën.


Wacom Windows Ink comfortabelLigt prima en comfortabel in de hand

Wanneer je notities maakt, je ideeën schetst of markeringen in je documenten, dankzij Bamboo’s ergonomisch driehoekig ontwerp en een zacht aanvoelend oppervlak kun je comfortabel werken met een uitstekend in de hand liggende pen.


Wacom Windows Ink snelkoppelingenMaak gebruik van de snelkoppeling

Versnel je werkzaamheden en bespaar tijd voor het vastleggen van nieuwe ideeën met de 2 aanpasbare sneltoetsen aan de zijkant van de pen en geef daaraan de zelf gewenste functies (afhankelijk van je PC of apparaat).


Een pen voor meerdere apparaten

Bamboo Ink is geoptimaliseerd voor Windows Ink en werkt uitstekend met vrijwel alle multimediatablets of pc’s met touchscreen met Windows 10 waarop de penfunctie beschikbaar is. De stylus is standaard ingesteld voor het AES-protocol van Wacom. Als je een apparaat gebruikt dat geschikt is voor het Microsoft Pen Protocol (MPP), schakel je eenvoudig tussen de protocollen door beide knoppen aan de zijkant tegelijkertijd ingedrukt te houden.

Wacom logo Windows Ink

Bamboo Ink notities Bamboo Ink direct vastleggen Bamboo Ink schrijf op alles

Maak je notities en laat het direct zien

Leg alles direct vast

Maak overal je aantekeningen op

Leg intuïtief gedachten en ingewikkelde ideeën vast. Wissel simpel tussen schrijven, schetsen en aantekeningen. Leg direct vast wat bij je opkomt en wat je ook te binnenschiet, je hebt direct je pen om alles direct op te schrijven.  Voeg opmerkingen of tekeningen toe op wat voor werk dan ook: schermafbeeldingen, foto’s, landkaarten, grafieken of documenten.

Koop nu de Wacom Bamboo Ink Windows

Bamboo Wacom Ink Windows

Categories