Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

GESCHIKT VOOR PRESENTEREN

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Niet geschikt voor presenteren.
Aegir Smartpen vinkje-groen-60x43Geschikt voor presenteren. Weergave op scherm is direct, echter geen kleur en schrijfdikte beschikbaar.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Geschikt voor presenteren. Door gebruik van schrijfdikte en kleur zeer geschikt voor het geven van presentaties.Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden. Weergave op het scherm is direct
Moleskine Pen+ Smartpen vinkje-groen-60x43Geschikt voor presenteren. Door gebruik van schrijfdikte en kleur zeer geschikt voor het geven van presentaties.Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden. Weergave op het scherm is direct
Royole RoWrite vinkje-groen-60x43Met de Royole Rowrite kunnen prima presentaties gegeven worden. Door de bluetooth verbinding van de Rowrite tablet met de smartphone of tablet kan men schrijven op gewoon papier en dit direct op het scherm weergeven. De overdracht is direct zodat er geen vertraging zit in de weergave. Ook de mogelijkheid om te werken met kleur en schrijfdikte geeft de presentatie een extra dimensie. Door de video/replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Wacom Bamboo Slate en Folio vinkje-groen-60x43
Geschikt voor presenteren. Weergave op scherm is direct. Presentatie schrijfkleur is zwart.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

GESCHIKT VOOR SCHETSEN

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Niet geschikt voor schetsen.
Aegir Smartpen Kruisje-50x34Niet geschikt voor schetsen.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Geschikt voor schetsen. Door gebruik van schrijfdikte en kleur zeer geschikt voor het maken van schetsen.
Moleskine Pen+ Smartpen vinkje-groen-60x43Geschikt voor schetsen. Door gebruik van schrijfdikte en kleur zeer geschikt voor het maken van schetsen.
Royole RoWrite vinkje-groen-60x43De Royole Rowrite kan prima gebruikt worden voor het maken van schetsen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze), instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen. Door de video/replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Wacom Bamboo Slate en Folio vinkje-groen-60x43Geschikt voor schetsen. Weergave op scherm kan (Live modus) direct. In Bamboo Paper kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

GESCHIKT VOOR KALLIGRAFIE

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Niet geschikt voor kalligrafie.
Aegir Smartpen Kruisje-50x34Niet geschikt voor kalligrafie.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Geschikt voor kalligrafie. Door gebruik van schrijfdikte en kleur is deze smartpen zeer geschikt voor het kalligrafie. Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Moleskine Pen+ Smartpen vinkje-groen-60x43Geschikt voor kalligrafie. Door gebruik van schrijfdikte en kleur is deze smartpen zeer geschikt voor het kalligrafie. Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Royole RoWrite vinkje-groen-60x43De Royole Rowrite kan prima gebruikt worden voor het kalligraferen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze), instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen. Door de video/replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Wacom Bamboo Slate en Folio vinkje-groen-60x43Geschikt voor kalligrafie. Weergave op scherm kan (Live modus) direct. In Bamboo Paper kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

GESCHIKT VOOR MINDMAPPEN

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Niet geschikt voor mindmappen.
Aegir Smartpen vinkje-groen-60x43Geschikt voor mindmappen. Echter kan er niet met kleur en schrijfdikte gewerkt worden.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Door gebruik van schrijfdikte en kleur is deze smartpen zeer geschikt voor het maken van mindmappen. Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Moleskine Pen+ Smartpen vinkje-groen-60x43Door gebruik van schrijfdikte en kleur is deze smartpen zeer geschikt voor het maken van mindmappen. Door de replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Royole RoWrite vinkje-groen-60x43De Royole Rowrite kan prima ingezet worden voor mindmappen. Met name door het gebruik van kleur (onbeperkte keuze),instelbare schrijfdikte en transparantie zijn de mogelijkheden ruim voor handen. Door de video/replay functie kan de gehele opbouw stap voor stap getoond worden.
Wacom Bamboo Slate en Folio Kruisje-50x34Niet geschikt voor mindmappen.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

FOTO MAKEN VIA DE APP

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Foto maken via de app niet aanwezig.
Aegir Smartpen vinkje-groen-60x43Foto maken via de app Livescribe+ alleen beschikbaar voor iOS. Via de app (iPad, iPhone) kan een foto gemaakt worden en deze kan toegevoegd worden bij de geschreven informatie.
Neo M1(+) en N2 Smartpen Kruisje-50x34Foto maken via de app niet aanwezig.
Moleskine Pen+ Smartpen Kruisje-50x34Foto maken via de app niet aanwezig.
Royole RoWrite vinkje-groen-60x43Met de Royole Rowrite app kunnen foto´s toegevoegd worden. Ook formulieren kunnen op deze wijze ingelezen worden, die dan vervolgens van handtekening of opmerkingen kunnen worden voorzien.
Wacom Bamboo Slate en Folio Kruisje-50x34Foto maken via de app niet aanwezig.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

AANMAAK VIDEO VAN TEKST EN AUDIO

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Aanmaak video niet aanwezig.
Aegir Smartpen vinkje-groen-60x43Aanmaak van video van tekst en audio aanwezig. De pencast wordt omgezet naar video formaat.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Aanmaak video via download naar Neo Notes app op PC (Windows 10).
Moleskine Pen+ Smartpen vinkje-groen-60x43Aanmaak video via download naar Neo Notes app op PC (Windows 10).
Royole RoWrite vinkje-groen-60x43In de Royole Rowrite worden automatisch alle geschreven teksten of tekeningen als video vastgelegd. Deze video kan dan in een 10 seconden video of in een video van de werkelijk duur in MP4 formaat worden opgeslagen.
Wacom Bamboo Slate en Folio Kruisje-50x34Aanmaak video niet aanwezig.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

ONBEPERKT GEBRUIK VAN TAGS (LABELS)

Livescribe Echo Smartpen Kruisje-50x34Aanmaken tags niet aanwezig.
Aegir Smartpen Kruisje-50x34Aanmaken onbeperkt tags niet aanwezig.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Aanmaken van onbeperkt tags is aanwezig. Aan elk pagina kan men onbeperkt tags (labels) toevoegen. Hierdoor kan de informatie direct georganiseerd worden en makkelijk gevonden worden.
Moleskine Pen+ Smartpen vinkje-groen-60x43Aanmaken van onbeperkt tags is aanwezig. Aan elk pagina kan men onbeperkt tags (labels) toevoegen. Hierdoor kan de informatie direct georganiseerd worden en makkelijk gevonden worden.
Royole RoWrite Kruisje-50x34Aanmaken tags niet aanwezig.
Wacom Bamboo Slate en Folio Kruisje-50x34Aanmaken tags niet aanwezig.

Specifieke toepassingen

Terug naar tabel

AANMAAK EIGEN NOTITIEBOEKEN

Livescribe Echo Smartpen vinkje-groen-60x43Aanmaken van notieboeken aanwezig. Pagina’s uit schrijfblokken kunnen geplaatst worden in zgn ¨custom notebooks¨
Aegir Smartpen Kruisje-50x34Aanmaken van eigen notitieboeken niet aanwezig.
Neo M1(+) en N2 Smartpen vinkje-groen-60x43Aanmaken van eigen notitieboeken is onbeperkt. Pagina’s uit schrijfblokken kunnen geplaatst worden in zelf aangemaakte notitieboeken. Voorkant voorzien van eigen afbeelding/foto. Hierdoor kan de informatie direct georganiseerd worden en makkelijk visueel gevonden worden.
Moleskine Pen+ Smartpen vinkje-groen-60x43Aanmaken van eigen notitieboeken is onbeperkt. Pagina’s uit schrijfblokken kunnen geplaatst worden in zelf aangemaakte notitieboeken. Voorkant voorzien van eigen afbeelding/foto. Hierdoor kan de informatie direct georganiseerd worden en makkelijk visueel gevonden worden.
Royole RoWrite Kruisje-50x34Aanmaken van eigen notitieboeken niet aanwezig.
Wacom Bamboo Slate en Folio vinkje-groen-60x43Aanmaken van eigen notitieboeken is aanwezig.