Smart Class Kit

De Smart Class Kit maakt mogelijk dat iedereen een training of les kan geven, waar en wanneer je wil. Plaatst de smartphone of tablet in de houder, pak het Ncode papier of PlatePaper erbij, doe de pen aan en begin maar met een training of je les te geven!

Wat zijn de kenmerken van de Smart Class Kit 

Maak ik 3 stappen een uitleg video met gebruik van je Smart Class notitieboek.

De werking en het resultaat zie je hieronder. Bovenaan het notitieboek staan de mogelijkheden zoals kleur, schrijfdikte, opname aan of uit, Undo of Redo. Slechts een klik met de pen op de functie en digitaal zie je wijziging.

Met de Smart Class Kit kun je ook gebruik maken van je eigen in PDF of JPEG formaat geprinte afbeeldingen of formulieren.

In 4 stappen kun je een video maken met gebruik van PlatePaper en in Papertube je PDF of afbeelding uploaden. Kies daarna “Use my Own material” en vervolgens (links onder) op “Plate“.

Hieronder de werking en het resultaat dat je direct ziet op je scherm van je smartphone of tablet. Op het scherm zie je een blauw rondje zodat je ziet waar de cursor zit.

Van wat je schrijft of tekent komt direct een video

De voordelen:

Tijdsbesparing

Zonder de Smart Class Kit ben je zeker 30 minuten tot een uur bezig om alles voor te bereiden. Met de Smart Class Kit neemt dit slechts een minuut tijd in beslag.

Geen samenstellingstijd

Kostenbesparing

Compact

De achterliggende techniek

Ergonomisch ontwerp

Details van de Smart Class Pen

Specificaties

Waar gebruik je de Smart Class Kit?

Het traditionele klaslokaal

The Flipped Classroom

Download de apps voor iOS en/of Android

Wat zit er in de box?

Bekijk de video van de Smart Class Kit

Koop nu de Smart Class Kit

Categories