Wacom Bamboo Slate en Folio

Op basis van de gemaakte selectie(s) ben je beland op de informatiepagina van de Wacom Bamboo Slate en Folio smartpads.
Er zijn een of meer van onderstaande onderwerpen aangevinkt waar we een toelichting over geven:


TEKSTOMZETTING


Tekstomzetting
Geschreven teksten kunnen nadat deze via Bluetooth zijn ingelezen in het device via de optie “Ink to Text” worden omgezet naar getypte tekst.

Tekstomzetting per pagina
De ingelezen pagina´s in InkSpace kunnen per pagina worden omgezet naar getypte tekst

KLEUR/SCHRIJFDIKTE


Teksten markeren met een kleur
Het highlighten van geschreven teksten kunnen in Bamboo Paper in velen kleuren worden uitgevoerd. Ook het verwijderen van tekst kan worden uitgevoerd

Instellen schrijfdikte
In Bamboo Paper kan men aangeven met welke schrijfdikte met een stylus digitaal kan wordt geschreven of getekend op het scherm. Er zijn 3 verschillende diktes in te stellen.

Instellen schrijfkleur
In Bamboo Paper kan men aangeven met welke schrijfkleur met een stylus digitaal kan wordt geschreven of getekend op het scherm. Er zijn diverse paletten

TE VERSTUREN FORMAAT


Versturen in PNG formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie in PNG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen in JPEG formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie in JPEG formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen PDF formaat
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie in PDF formaat verstuurd/gedeeld worden met anderen.

Versturen in SVG formaat
Om schetsen of tekeningen verder te kunnen bewerken is het mogelijk om deze bestanden in SVG formaat te versturen naar Adobe Illustrator.

Versturen als getypte tekst
Nadat de geschreven teksten zijn ingelezen via Bluetooth in de Ink Space app kan deze informatie als getypte tekst verstuurd worden naar diverse op het device aanwezige apps.

Versturen met witte achtergrond
Versturen met witte achtergrond is standaard, Papier layout wordt niet digitaal vastgelegd. Je kunt op elk soort papier schrijven

Versturen met transparante achtergrond
Versturen met transparante achtergrond is aanwezig. Je kunt het het bestand versturen in PNG formaat.

VERWERKING


Verwerking via smartphone /tablet
Verwerking via smartphone of tablet.In inlezen van de geschreven informatie vind plaats via een device, iPad, iPhone, Android Smartphone of tablet. Deze overdracht gebeurt via een Bluetooth verbinding. Op het device wordt de geschreven informatie verder verwerkt.

PAPIER GEBRUIK


Gewoon papier
Geschikt voor Wacom Bamboo Slate en Folio

SPECIFIEKE TOEPASSINGEN


Presenteren
Geschikt voor presenteren. De geschreven informatie is direct zichtbaar op het scherm. Presentatie schrijfkleur is zwart.

Schetsen
Geschikt voor schetsen. Schetsen op het scherm kan (Live modus) direct op het scherm worden getoond. In Bamboo Paper kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd. Schrijfkleur is zwart.

Kalligrafie
Geschikt voor kalligrafie. Kalligraveren op het scherm kan (Live modus) direct op het scherm worden getoond. In Bamboo Paper kunnen verdere bewerkingen worden uitgevoerd. Schrijfkleur is zwart.

Aanmaak eigen notitieboeken.
Aanmaak eigen notitieboeken is aanwezig.

Koop nu de Wacom Bamboo

Video Wacom Bamboo Slate

Video Wacom Bamboo Folio

Categories