Wacom Bamboo Slate Folio

Wacom Bamboo Slate en Wacom Bamboo Folio

Schrijf met de pen op elk soort papier, sla deze op en deel je notities in de cloud

Er is geen beperking voor het vastleggen van je ideeën met de Wacom Bamboo Slate en Wacom Bamboo Folio. Schrijf op elk soort papier en met een druk op de knop Wacom Bamboo Making ideasworden je handgeschreven notities of tekeningen direct als digitale bestand opgeslagen.

Maak je ook geen zorgen wanneer je toevallig je smartphone niet bij je hebt, want je kunt tot 100 pagina´s de informatie op je Wacom Bamboo Slate en Wacom Bamboo Folio opslaan en later synchroniseren.

Verbeter je workflow

Met de Wacom Inkspace app en met je van Bluetooth® -voorziene iOS of Android device kun je de notities en tekeningen organiseren, bewerken en delen met anderen. Tevens kun je de pagina´s met notities combineren, zinnen toevoegen, van kleur voorzien of het highlighten en dat toevoegen aan bestaande notities met bewerkbare digitale inkt.
Bamboo logo

Wacom Bamboo Slate

Wacom Bamboo SlateDe Bamboo slate is er in 2 uitvoeringen: A4 / letter formaat of A5 / half letter-formaat. Beiden zijn gemaakt van medium grijs kwalitatief hoogwaardige PU (poly-urethaan) aan de voorkant en voorzien van duurzame nylon stof aan de achterkant. De pen is van een driehoekige ergonomisch ontwerp, met soft-touch oppervlak en druk gevoelige tip en deze bieden je een comfortabel gevoel in de hand en geperfectioneerd ervaring bij het schrijven.

Wacom Bamboo Folio

Wacom Bamboo Folio
De Wacom Bamboo folio is er in 2 uitvoeringen: A4 / letter formaat of A5 / half letter-formaat. Beiden zijn gemaakt van medium grijs kwalitatief hoogwaardige PU (poly-urethaan) aan de voorkant en voorzien van duurzame nylon stof aan de achterkant. De pen is van een driehoekige ergonomisch ontwerp, met soft-touch oppervlak en druk gevoelige tip en deze bieden je een comfortabel gevoel in de hand en geperfectioneerd ervaring bij het schrijven.

 Plaats het in de cloud en daarbuiten

Synchroniseer je notities met de Inkspace cloud service zodat je op al je devices toegang hebt tot je aantekeningen of exporteer het naar andere cloud diensten zoals Dropbox®, Evernote® of OneNote®. Wacom Inkspace app ondersteund ook het versturen van je notities in de JPG, PNG, PDF en WILL file formaten.

Wacom Bamboo compatible apps

Inkspace logo

INKSPACE BASIC / PLUS SUBSCRIPTIONSWacom Bamboo Inkspace

Doe je voordeel met het Inkspace Basic* abonnement: Wacom Bamboo Slate en Wacom Bamboo Folio is inclusief een gratis Inkspace Basic abonnement wat je een opslagruimte geeft van 5GB (6.000 pagina´s notities), de mogelijkheid om al je gegevens te synchroniseren met al de smart devices en tevens toegang geeft tot je eigen data in de Inkspace webportaal.

Wil je meer toepassingen uitproberen neem dan voor 3 maanden een gratis een abonnement op Inkspace Plus*. Je krijgt dan dezelfde toepassingen van Inkspace Basic, plus het omzetten van handgeschreven teksten naar getypte tekst, uitgebreide zoekfuncties, exporteren van scalable vector file formaat (SVG) en 50 GB opslagruimte (60.000 pagina´s met notities).

* Om toegang te krijgen tot Inkspace Basic en Inkspace Plus toepassingen moet er een Wacom ID worden aangemaakt.

“Live modus”

Om direct op het scherm je tekeningen of teksten te kunnen zien geeft Inkspace je de mogelijkheid om de Wacom Bamboo Slate en de Wacom Bamboo Folio direct te koppelen via de “Live Modus” met je smartphone of tablet. Eenmaal de verbinding gemaakt kun je direct je geschreven teksten en tekeningen presenteren aan je toehoorders. Na afloop van je presentatie kun je deze informatie versturen via o.a. de e-mail.

Bamboo paper logo

 Bamboo PaperBamboo paper bewerken

Bamboo Paper een app die je mobile device omzet in een papieren notitieboek is de perfecte aanvulling op de Wacom Ink Space app. Je kunt afbeeldingen en ideeën makellijk verder bewerken in Bamboo Paper. Deze app geeft je verschillende kleurenpalletten en mogelijkheden om aan je afbeeldingen toe te voegen. Om je afbeeldingen te delen en te synchroniseren is Bamboo Paper cloud service geïntegreerd met Inkspace.

Koop nu de Wacom Bamboo

Video Wacom Bamboo Slate

Video Wacom Bamboo Folio

Categories