Werken met kleur en schrijfdikte

Instellen van kleur en schrijfdikte.

Terug naar tabel

TEKST BEWERKEN MET KLEUR

 

Livescribe Echo SmartpenKruisje-50x34Tekst bewerken met kleur optie is niet aanwezig
Aegir & Symphony SmartpenKruisje-50x34Tekst bewerken met kleur optie is niet aanwezig
Neo M1(+) en N2 Smartpenvinkje-groen-60x43Tekst bewerken met kleur is aanwezig. Geschreven tekst kan geselecteerd worden en per geselecteerd deel van een andere kleur voorzien worden.
Moleskine Smartpen Pen+vinkje-groen-60x43Tekst bewerken met kleur is aanwezig. Geschreven tekst kan geselecteerd worden en per geselecteerd deel van een andere kleur voorzien worden.
NewYes SyncPenKruisje-50x34Tekst bewerken met kleur optie is niet aanwezig
Royole RoWriteKruisje-50x34Tekst bewerken met kleur optie is niet aanwezig
Wacom Bamboo Slate en FolioKruisje-50x34Tekst bewerken met kleur optie is niet aanwezig

Instellen van kleur en schrijfdikte.

Terug naar tabel

TEKSTEN MARKEREN MET KLEUR

 

Livescribe Echo SmartpenKruisje-50x34Tekst markeer optie is niet aanwezig
Aegir & Symphony SmartpenKruisje-50x34Tekst markeer optie is niet aanwezig
Neo M1(+) en N2 Smartpenvinkje-groen-60x43Tekst markeer met kleur is aanwezig. Geschreven teksten kunnen geselecteerd worden en gemarkeerd worden met elke kleur naar keuze.
Moleskine Smartpen Pen+vinkje-groen-60x43Tekst markeer met kleur is aanwezig. Geschreven teksten kunnen geselecteerd worden en gemarkeerd worden met elke kleur naar keuze.
NewYes SyncPenvinkje-groen-60x43Tekst markeren met kleur is aanwezig. Geschreven teksten kunnen geselecteerd en gemarkeerd worden met 8 beschikbare verschillende kleuren.
Royole RoWritevinkje-groen-60x43Tekst markeer met kleur is aanwezig. Het highlighten van geschreven teksten kunnen in elke kleur worden uitgevoerd. Ook het verwijderen van tekst kan direct worden gedaan.
Wacom Bamboo Slate en FolioHet highlighten van geschreven teksten kunnen achteraf in Bamboo Paper in velen kleuren worden uitgevoerd. Ook het verwijderen van tekst kan worden uitgevoerd

Instellen van kleur en schrijfdikte.

Terug naar tabel

INSTELLEN DIGITALE SCHRIJFDIKTE

 

Livescribe Echo SmartpenKruisje-50x34Instellen schrijfdikte niet aanwezig
Aegir & Symphony SmartpenKruisje-50x34Instellen schrijfdikte niet aanwezig
Neo M1(+) en N2 Smartpenvinkje-groen-60x43Instellen digitale schrijfdikte is aanwezig. Instellen van gewenste digitale schrijfdikte, dus de dikte die men op het scherm ziet. Schrijfdikte op papier is afhankelijk van de stift die men in de pen gebruikt.
Moleskine Smartpen Pen+vinkje-groen-60x43Instellen digitale schrijfdikte is aanwezig. Instellen van gewenste digitale schrijfdikte, dus de dikte die men op het scherm ziet. Schrijfdikte op papier is afhankelijk van de stift die men in de pen gebruikt.
NewYes SyncPenvinkje-groen-60x43Instellen digitale schrijfdikte is aanwezig. Instellen van gewenste digitale schrijfdikte, dus de dikte die men op het scherm ziet. Schrijfdikte op papier is afhankelijk van de stift die men in de pen gebruikt.
Royole RoWritevinkje-groen-60x43Instellen digitale schrijfdikte is aanwezig. In de Royole Rowrite app kan men aangeven met welke schrijfdikte en met welke transparantie gewerkt kan worden die dan digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. Instellen van de schrijfdikte is van 1px tot 125px en de transparantie van 2% tot 100%.
Wacom Bamboo Slate en FolioIn Bamboo Paper kan achteraf aangeven met welke schrijfdikte met een stylus digitaal kan wordt geschreven of getekend op het scherm. Dus niet direct. Er zijn 3 verschillende diktes in te stellen.

Instellen van kleur en schrijfdikte.

Terug naar tabel

INSTELLEN DIGITALE SCHRIJFKLEUR

 

Livescribe Echo SmartpenKruisje-50x34Instellen schrijfkleur is niet aanwezig
Aegir & Symphony SmartpenKruisje-50x34Instellen schrijfkleur is niet aanwezig
Neo M1(+) en N2 Smartpenvinkje-groen-60x43Instellen digitale schrijfkleur is aanwezig. Instellen van gewenste digitale schrijfkleur, dus de kleur die men op het scherm ziet. Schrijfkleur op papier is afhankelijk van de kleurstift die men in de pen gebruikt.
Moleskine Smartpen Pen+vinkje-groen-60x43Instellen digitale schrijfkleur is aanwezig. Instellen van gewenste digitale schrijfkleur, dus de kleur die men op het scherm ziet. Schrijfkleur op papier is afhankelijk van de kleurstift die men in de pen gebruikt.
NewYes SyncPenvinkje-groen-60x43Instellen digitale schrijfkleur is aanwezig. Instellen van gewenste digitale schrijfkleur, dus de kleur die men op het scherm ziet. Schrijfkleur op papier is afhankelijk van de kleurstift die men in de pen gebruikt.
Royole RoWritevinkje-groen-60x43Instellen digitale schrijfdikte is aanwezig. In de Royole Rowrite app kan men aangeven met welk soort pen,Vulpen,Potlood, Highlighter of Verfkwast kan werken en met welke kleur digitaal wordt weergegeven als men op papier schrijft. Schrijfdikte op papier is afhankelijk van de stift die men in de pen gebruikt.
Wacom Bamboo Slate en FolioIn Bamboo Paper kan men achteraf aangeven met welke schrijfkleur met een stylus digitaal kan wordt geschreven of getekend op het scherm. Dus niet direct. Er zijn diverse paletten